Saturday, June 18, 2011

Antivirus untuk komputer korang...


Antivirus...Software yang wajib ade dalam semua komputer...ape pentingnye antivirus ni?

1) Selamatkan komputer korang dari bencana virus.
2) Selamatkan data korang dari di makan dek virus ni.
3) Selamatkan duit korang dari dibelanja oleh hacker.

Antivirus ape yang paling ganaz leh lawan semua virus ni?Kalau korang tanye shino, shino tak tau sebabnye, tak semua antivirs leh tangkap semua virus yang ade kat planet bumi sekarang ni...boleh dikatakan, tiap2 hari, ade je virus baru yang muncul...so, mane2 antivirus yang berjaya atasi serangan virus ni dulu, aitivirus ni la yang paling hebat...

Kenape shino letak gambar antivirus microsoft security essential ni?hebat sangat ke?sebabnye, shino gune antivirus ni la...nak kate hebat sagngat tu, tak de la sehebat mane pun...shino gune operating system window 7 pro...secara logicnye, mesti la microsoft punye antivirus ni tau structure operating system die sendiri kan...sebab tu la shino percaye kat antivirus ni...

Camne nak dapatkan antivirus ni?Korang leh download je kat SINI...kalau korang da pakai antivirus ni n korang nak update secara manual, korang leh download kat SINI...Sebelum korang download antivirus ni, korang kena pakai windows original...

p/s: virus ade di mana2...jaga kesihatan anda...:P

7 comments:

Ayeem Jemain said...

haha nak windows7 ori payah lah ;D

Farhan Hanif said...

download yang mana 1 ni?
x86 @ amd64?

Shino said...

ayeem - bli je satu..ko kn da kaye...ahaha..

farhan - depend pada ko punye komputer la...klu gune operating system x86, download yang x86...

Nazar said...

din ni mesti guna yang msdn windows ni!! haha

Shino said...

nazar - ya betul..hahaha...free tu...spe x nk yg free...klu da org bg free, gune je la...hehe...

Miscellaneous Smiles said...

ahh tak pki window 7

Shino said...

klu pkai window xp pun bleh install microsoft security essential ni...hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...