Thursday, January 20, 2011

Terima kasih Nuffnang..



Sepanjang shino berblogging ni, ni la first post shino nak bagitahu metered yang shino da dapat...Alhamdulillah...syukur..Balik je keje tadi, shino nak cek visitor blog ni berapa orang hari...pastu shino cek la earning sekali...nak tengok kot2 ade tambah ke...padahal kalau mouse over kat button earning tu pun, kite da dapat tau da kan berapa...saje ngade2 nak tengok gak...

Bile da habis load je page earning tu, nampak la satu kotak ni...



Waa...Happynye...shino ppunye blog ni baru je metered 2 hari lepas...pastu, nuff bagi plak buffer baru...terima kasih Nuffnang...

Buffer ni pasal happy prepaid...



Sape2 yang guna happy ni, tinggal plak kat area Kota Bharu, free internet tu...best gile...

kalau tak silap shino la, setakat ni la, tak ade lagi yang pakai prepaid internet free official ni...kan2...hehe...bertuah la warga Kota Bharu ni...

p/s: Robot and ayeem, jangan jeles ek dapat buffer ni...hehehe...

10 comments:

RuSh D said...

congratz bro..

Myung Dae said...

Wahh !! seronoknye dapat dari Nuffnang . Btw leh bg tau x mcm mane bende tu berfungsi . setiap hari cek xde pape pon . maklom lah baru lg dalam blogging ni . HEHE

http://myungdae92.blogspot.com

DeQdEq said...

tahniah..dpt BE lagi...happy prepaid? baru ker? tak penah dgr pun sblm ni....atau DeQdEq yg ketinggalan...hehehe

gnesop.com said...

tahniah.. murah rezeki shino

Robot | Sakti said...

dop jeles pom.

aku dapat gop.
hahahaha

Ayeem Jemain said...

tak jeles selagi total aku lagi banyak. hahaha

~~su manje~~~ said...

tahniah 6 buffered earning....
bilalah su nak dapat pulak ....dengki nie..

Mr. TN_SkY said...

ahaah..congrats bro! hehe..ksi tips sikit =_=

HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

misz beauty said...

sis sampai skang lemah nak cek2 nuff nih memang failed... tau tgk jumlah org dtg blog and berapa duit da ade jek... huhuhuhuuu

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...