Tuesday, January 4, 2011

Siapakah yang lebih banyak berkorban?



Cm xde kn mngena je dgn gmbr ni...xpe la...ehehe...klu brdsrkn gmbr ni kn, msti seorg hero byk korbnkn dri nk slmtkn org baik kn...kn2...

Mesti korg pk, shino mksdkn org2 yg da byk berjasa kt negara kn...sbnrnye x pun...shino mksdkn, kapel2 kt luar sn 2...trmsk shino n yoona skali la...

Besenye la kn, yg laki @ yg pompuan yg byk berkorban ek?yoona ade ckp, pompuan lbh byk berkorban kt laki...btul ke 2?shino pun x brape stuju dgn statement tu sbnrnye...

Shino ade gk dgr cter dari kwn shino, si pompuan ni, ble da syg sgt kt sorg laki 2, die sggp wt pape je kn...tp x smua popuan la cmtu kn...kn2...

Klu korg nk tau la, sbnrnye, laki pun byk berkorban tuk pompuan...cuma korg pompuan je yg x sdr 2...btul...shino pun, cmtu la..kn yoona...haa, x sdr la 2...hehehe...

Pd pndgn shino sndri, klu seseorg 2 da syg sgt kt psgn die, x kire laki @ pompuan, si dia akn sggp wt pape je..btul x...yoona...sila jwb...hehehe...

so, shino x brphk pd mne2 k...laki @ pompuan, klu da syg, kompem akn berkorban tuk bhgiakn psgn dia...

9 comments:

nZOrza said...

lelaki banyak berkorban duit kot..klau pompuan kene korban kesabaran die..huhuhu..
sudi2 follow sy di sini je http://nora-gelabah.blogspot.com/

TunTeja said...

dua2 harus ade give n take dlm berkorban sebenarnye :)

Adem and Cats said...

terpulang pada individu2...

www.ademncat.co.cc-adem n cats

Shino said...

nzorza: kebanyaknnye cmtu la...tp ade gk sblknye ble laki dh jd mls @ laki x berkemampuan...

tun teja: btul 2...shino sgt stuju...

adem: dan trplg kpda situasi msg2..kn2...hehe...

Yoona said...

sgt2 setuju dgn pandangan Tun Teja. pompuan @ laki2 kna saling berkorban dlm p'hubungan. br hbgn tu akan kekal. namun harus ingat, jgn sesekali amik kesempatan atas pengorbanan pasangan anda.

incik shino, menjawab persoalan anda. emmmmmmm yeke? ada ke? hahaha. guraw2 je. Kamu sgt byk berkorban. jadi btol la apa yg cakapkan itu. terima kasih. oh ya, semenjak 2menjak ni, byk plak surprise kamu bagi ye. thanx 4 big surprise for new year. wah terharu2.

Shino said...

yoona: hehehe...welcome...nti akn ade surprise lg...hehehe...

Robot | Sakti said...

doh guane jadi dr cinta tiba-tiba eh.

keh keh keh

Gayahspears said...

perempuan kot.. sbb aku pernah dgr dialog camni kat tb :-

kalo i suda sayang, utk laki hingusan tu, i rela serah ape2 pon..

hahahaha

penkcintadia said...

masing2 plu bkorban kot..dh nme nye,CINTA PERLUKAN PENGORBANAN kn..huhu..crite pasal cnte,meh jeling2 puisi aku wat untk cinta ht aku..hehe
http://nyalahgerekaku.blogspot.com/2011/01/kau-dan-aku.html
haa..ni pulak,bg pndangan ko at entry aku k..
http://nyalahgerekaku.blogspot.com/2011/01/kapel-jauhxbahagia.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...