Thursday, January 13, 2011

Kenape Shino jarang balas kunjungan?



Credit picture to :http://www.sayaanonymous.com

Kenape yek...Shino ni malas ke?Ayeem n robot selalu tanye shino, shino ni da nak stop blogging ke?

Jawapan shino, mesti la tak...blogging ni lagi best dari facebooking tau...bagi shino la...korang, shino tak tau...

Sebab shino tak balas balik kunjungan korang, siang, shino keje...so, tak leh la nak berblogwalking...pekerja baru la katakan...mesti la kena berhemah(poyo je)...malam shino x tak leh blogwalk ke?bukan tak leh...selalunye, memang shino akan blogwalk malam...tapi, sejak 2,3 hari ni, shino asyik tido awal je...tak sempat shino nak balas kunjungan korang...yoona pun same...die pun tak leh nak balas kunjungan para pelawat blog shino ni sebab yoona da dapat banyak assignment...so, yoona pun busy gak la...shino minta maap yea...

Tapi kan, shino tetap akan berkunjung kat blog korang...jangan risau...hampir terlupa pulak...1 lagi, shino busy cikit...sebab project punye due date da dekat da...pening pikir sampai tertido...huhuhu...

Sekarang ni pulak, ade projek baru...tak tau leh gempak ke tak...projek ni atas kerjasama Ayeem n robot...sekarang ni, shino tengah wat document tuk projek tu,..doakan kitorang berjaya siapkan projek tu yea...hehehe...

Nota kaki: tengah mencari idea lagi untuk projek baru...

15 comments:

Robot | Sakti said...

busy sokmo demo.

hehehehe

Shino said...

nok wak gano...kijo ado sokmo...hahaha...

Ayeem Jemain said...

gomo shayro gomo! jgn gomol pulak

Shino said...

hahaha...feedback dowh...nk refine ni...klu bleh, nk stat awl2...leh cpt ckt siap...ahahaha...cepat la sgt...

zaL_cdpx said...

weeee.....pojek baEK ke tu ! huhu

Yoona said...

busy nye saya. haha. lau bleh extend 24j sehari lagi best. dpt tido lebih. huhu.

Izzan Salwana said...

keje la rajin2! haha, busy mengalahkan perdana menteri la lu broo!

aqeyLs said...

sape shino & sape yoona? eheh. konpiusT.T

Shino said...

aqeyls: shino tu, shino la n yoona tu, yoona la...leh x jwb g2?ehehe...shino n yoona ni org yg berbeza...shino ni laki n yoona ni pompuan...ehehe...

Kak Rosaliza said...

Salam Shino..kalo tak dpt BW jgn paksa diri..ada masa BW la..akk pun sama..ada masa baru bw..tq shino..kirim salam kat yoona ya

chittysarah said...

goodluck tuk projek~~

keje eh..pasnie leh la belanje~~
agaggagaa~~

Abu said...

ooo ya ker.. dah kija laa.. selamat berkija laa.. nanti dapat gaji belanja saya minum okey..ahaks

Yoona said...

Yoona tu menumpang nama belog ni ja.
Shino: no worries. ada mase BW la ek. semuga berjaya utk projek baru.

Shino said...

kak rosaliza:ok kak...thanks...

chitty sarah: thank..bleh je...klu ade duit lbh, bleh je nk blanje...hehehe...

abu: yup...da kje...insyaAllah...hehehe...

yoona: xde la mnumpg je pun...yoona ni sumber inspirasi shino...hehehe...ade kalanye, yoona ade gk bw...kn2..hehe...

eQuRlz said...

gud luck yer shino :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...