Saturday, June 16, 2012

EURO 2012


Salam...

Lama da shino tak update blog ni. Da ber sawang da. Huhu. Shino sangat sibuk dengan kerja sekarang ni. Tak sempat nak update blog. Mase yang ade, shino gunekan sepenuhnye untuk rehat.

Kali ni, shino nak cerita sikit pasal bola. Bola? Iyea bola. EURO 2012 ni.Kan tengah berlangsung sekarang ni. Shino ni, bukan terlalu taksub sangat dengan bola ni. Sekadar menyaksikan je. Best jugak tengok pasukan2 besar lawan ni.

Korang sokong pasukan mane? Shino sokong spain. Hehe. Setakat ni, spain masih tak menghampakan lagi. harap2 spain boleh pergi jauh. Mungkin boleh menang. Hehe.

Shino ni, tak sempat nak tengok live. So, ape yg shino buat, shino tengok la update kt IPhone shino ni. Shino ade install "Official UEFA EURO 2012 app with Orange" application. Memang membantu. Shino dapat latest update dari apps ni.

Kalau sapa2 berminat nak gune apps ni, leh download kat SINI. Tak pun, korang pergi je kat itune, then search EURO 2012. Confirm jumpe punye. Untuk pengetahuan korang, apps ni free je. Untuk pengguna IPhone je.

Note: Makan bola, tido bola, mandi bola. Ni semua orang lain. Shino tak. hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...