Saturday, January 28, 2012

Macam mana nak buat duit hanya dengan klik?

Salam,

Hari ni, shino nak share dengan korang macam mana nak buat duit hanye dengan klik. korang tau kan, kite boleh buat banyak duit dengan internet ni. Tapi macam mana? Ade banyak cara. Salah satu cara, shino nak ajar korang ni. Cara ni TAK PERLUKAN MODAL. Hanya perlukan korang punye kerajinan je. Korang ade kelebihan kalau korang ade account facebook and dalam account facebook korang, korang da add ramai kawan.

Korang pernah dengar tak SAYS MALAYSIA? Ade yang pernah dengar kan? Ade jugak yang tak pernah dengar. Betul tak? Shino nak bagitahu cikit pasal SAYS MALAYSIA ni. Pada awalnya, says Malaysia ni, nama dia YOUTHSAYS. Tapi sekarang dah tukar kepada SAYS MALAYSIA. Korang boleh tengok website die kat SINI.

Macam mana nak buat duit dengan website ni? Untuk pengetahuan korang la, website ni adalah salah satu tempat dimana syarikat - syarikat besar di Malaysia nak iklankan iklan diorang.Contohnya MAXIS, CELCOM, DIGI dan banyak lagi. Korang mesti jumpe iklan dari syarikat ni kat mana - mana je kan? Salah satu cara diorang iklankan iklan diorang, kat SAYS MALAYSIA ni la. Diorang bagi upah kat SAYS MALAYSIA ni untuk iklankan iklan diorang. SAYS MALAYSIA pulak akan mintak kite yang ade banyak kawan ni untuk tolong iklankan iklan - iklan tersebut. SAYS ni akan bayar kepada siapa sahaja yang tolong promote iklan tersebut.

Contoh Iklan :

What is the Coral Triangle and why does it need my $5?


Takkan la promote je pun da dapat duit kan? Kalau korang promote je, takkan dapat duit la. Ape yang korang promote tu, kawan korang kena klik. Baru la korang akan dapat duit. Berapa banyak dapat? Satu unik klik, korang akan dapat biasanya dalam RM0.25. Kalau ramai yang klik, banyak la korang akan dapat. setiap iklan, lain nilai dia. Duit ni akan dimasukkan ke dalam akaun SAYS korang. Bila korang da kumpul sampai RM 90, kalau tak silap, korang boleh cash out duit korang. SAYS akan hantar cek ke rumah korang. Korang bolah jugak directly cash out ke dalam account bank korang.

Apa tunggu lagi, jom join SAYS MALAYSIA. Setakat ni, shino da kumpul sebanyak RM 15.


Note: Youth Asia adalah nama company ni. SAYS MALAYSIA dan GROUPON MALAYSIA adalah dari company yang sama.

11 comments:

TyhaLee said...

Cane nak guna benda nih ?

http://tyhaleelolipop.blogspot.com/

Shino said...

senang je nk gune bnda ni...nti shino buat post cara2 nk install bnda ni kat blog korang...

zati zahid said...

shino,, bende ni untuk blog or facebook?

Shino said...

Iyea Zati..Benda ni utk blog...letak kt blog...pstu tggu duit msuk dgn syarat...blog anda famous...

cik buku said...

blum pernah cashout lagi huhu

Shino said...

Shino bru 1x cashout...skg ni tgh tggu cek sampai je..harap2 sampai la...ehehe...

Anonymous said...

If you are going for most excellent contents like myself, simply pay a visit this site all the time for the reason that it gives quality contents, thanks

Also visit my blog: vakantiehuis frankrijk

misshi myca said...

ni lagi siok...bayaran dalam dolar tak perlu modal seposen pun..kerja copy paste..sign up je dapat $25

http://tinyurl.com/start-link2/?id=misshi

Anonymous said...

macam mana nk check akaun says?

Unnamed said...

Kalau share kt Twitter boleh ke tidokk?

Unknown said...

Camne nk join tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...