Saturday, June 18, 2011

Antivirus untuk komputer korang...


Antivirus...Software yang wajib ade dalam semua komputer...ape pentingnye antivirus ni?

1) Selamatkan komputer korang dari bencana virus.
2) Selamatkan data korang dari di makan dek virus ni.
3) Selamatkan duit korang dari dibelanja oleh hacker.

Antivirus ape yang paling ganaz leh lawan semua virus ni?Kalau korang tanye shino, shino tak tau sebabnye, tak semua antivirs leh tangkap semua virus yang ade kat planet bumi sekarang ni...boleh dikatakan, tiap2 hari, ade je virus baru yang muncul...so, mane2 antivirus yang berjaya atasi serangan virus ni dulu, aitivirus ni la yang paling hebat...

Kenape shino letak gambar antivirus microsoft security essential ni?hebat sangat ke?sebabnye, shino gune antivirus ni la...nak kate hebat sagngat tu, tak de la sehebat mane pun...shino gune operating system window 7 pro...secara logicnye, mesti la microsoft punye antivirus ni tau structure operating system die sendiri kan...sebab tu la shino percaye kat antivirus ni...

Camne nak dapatkan antivirus ni?Korang leh download je kat SINI...kalau korang da pakai antivirus ni n korang nak update secara manual, korang leh download kat SINI...Sebelum korang download antivirus ni, korang kena pakai windows original...

p/s: virus ade di mana2...jaga kesihatan anda...:P

Friday, June 10, 2011

Wedding Oh Wedding..


Musim cuti skolah datang lagi walaupun shino da agak lambat nak cakap camtu... Susah nak online... huhu... Shino just nak cakap je, cuti skolah kali ni la paling banyak shino dapat surat jemputan kawin...shino ni plak, ble nk kawen?huhu...yuna...bile kita nak kawen ni?aiseh...

Shino nk minta maap ler ade jemputan yang shino tak dapat hadirkan diri...sebabnye, tak sempat da..rumah shino pun ade wat kenduri kawen gak...bukan shino yang kawen..kakak sulong shino yang kawen...shino, lambat lagi kt..

Tahniah kepada kakak shino, Suzilawati n suaminye...lupe name sebenar...shino panggil abang zam...majlis kat rumah shino da lepas...esok, majlis kat rumah pengantin lelaki plak...so, esok shino berangkat ke pekan, pahang...

Tahniah juga kat kakak no 2 shino sebab baru je selesai majlis pinangan...lepas ni, turn shino plak...hehe...nak gi pinang yuna ni...tunggu yea yuna...tapi sebelum tu, shino kena la dapatkan keje dulu...13/6 ni shino ade interview kt penang...14/6 kt KL...mintak2 la kali ni sangkut...

Wahai kawan2 blogger shino sekalian...coakan shino ek...harap2 shino dapat la keje ni...

p/s: Kena sentiasa bersedia untuk interview...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...