Wednesday, March 23, 2011

Good luck kat semua student yang amik result SPM.


Salam,

Hari ni, result SPM di umumkan. So, kepada semua adik-adik yang tengah tunggu keputusan keluar, jangan takut, jangan gementar ye. Keputusan SPM tu tetap akan kuar gak walaucamne sekalipun.

Cuma kat sini, shino n yuna nak ucapkan congratulation @ tahniah dalam bahasa melayunye kat adik-adik yang berjaya dapat result yang adik-adik target tu n tuk adik-adik yang tak berjaya tu, jangan kecewa sebab SPM ni hanyalah permulaan bagi adik-adik tuk belajar ke tahap yang lebih tinggi.

Kepada ibu bapa yang duk tunggu jugak tu, kalau anak-anak anda berjaya, tahniah dan kepada yang tak berjaya tu, jangan la nak marah n pukul anak-anak anda. Diorang dah buat yang terbaik tuk berjaya, tapi masih lagi tak berjaya. Kite tak boleh nak wat pape kan.

Bagi dorongan n sokongan kat anak-anak anda supaya mereka lebih bersemangat untuk berjaya di tahap yang lebih tinggi.

P/S: SPM bukan penetu segalanya. Anda masih lagi ade peluang di tahap yang lebih tinggi.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...