Saturday, November 6, 2010

Amaran untuk smua kaum WANITA.

AMARAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! peringatan pada kaum hawa @ wanita.
mesti baca ( saper nak share silakan)
Amaran pd Kaum Hawa Amaran pada Kaum Wanita
dan kepada sumer kaum perempuan yang memandu,
Kes ni betul2 menakutkan. Kesah ini betul2 terjadi kat Penang Ingat lagi tak dgn...
kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??
Kisah nya..ada seorang perempuan ni berhenti dekat stesen gas
"pay-at-the-pump" untuk isi minyak..
sebaik saja dia siap isi minyak tu dan nak beredar,
seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang
kad kredit perempuan ni ada problem sikit..
pekerja tu suruh perempuan ni masuk ke dalam untuk bayar..
tapi perempuan ni confused la sebab transaksi menunjukkan
yang pembayaran kad kredit dia diluluskan
dan tak ada masaalah apa2 pun..
so perempuan tu bagitau la pekerja tu dan dia pun
bersedia nak beredar ke kereta dia balik..
tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..
perempuan tu pun decided untuk masuk ke dalam...
sebaik aje dia masuk kat dalam..dia mula marah kat pekerja tu..
lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya..
..nak tau apa?
sebenarnya masa perempuan tu dok isi minyak,
pekerja tu nampak ada laki menyelinap kat belakang
kereta perempuan tu dan pekerja tu dah pun telepon polis..
perempuan tu pun apalagi, takut la..
dia pun try intai dan dia nampak pintu kereta
dia terbuka dan lelaki tu keluar dari kereta dia..
Sekarang ni..ada laporan yg mengatakan yg
sekang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..



p/s : kalau ade ramai2 xpela ade juga yg alert
salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap
masuk kereta ornag perempuan masa perempuan
tu tengah pump gas atau beli barang kat kedai
TGH2 MLAM!! kemudian,dia orang akan potong
kaki perempuan tu untuk memudahkan diorang culik
dan bunuh perempuan tu.. satu cara lagi pulak,
dia orang akan masuk kedalam kereta yg tak ada
orang dan tak berkunci kemudian culik perempuan
tu dan bunuh dia orang. Semalam pun ada Crime Investigation
di Astro menceritakan kes yg sama di Hong Kong .
Tapi perlakunya adalah pemandu teksi yang
mengambil penumpang perempuan selepas lepas tengan malam.
Memang ngeri. Sila sebarkan hal ini pada sesiapa yg anda kenali.
Bagi kaum perempuan elakkan keluar bersaorangan diwaktu malam. 

Source : Nadia

17 comments:

Enna Banana said...

thanks for the info babe ^.^

zaL_cdpx said...

thanks 4 sharing ! tp dh pnh tw dh !

Amir Farid said...

lelaki pun kne ambil tahu ni..thanks sharing shino =)

Wanzie said...

info yang bagus..... lepas ni tak kira laki2 or pompuan mesti hati2...

Shino said...

welcome2...

Yoona said...

huhu. sgt berguna info ini. kompem xkuar gi buh minyak mlm2 agi dah.

░♥si lampu neon♥░ said...

AKU ADE DGR GAK CITE SAL NI..SO KENE HATI2 LA KUNCI PINTU CEPAT2...ANYWAY AKU SUKE TGK FLASH MENU TAB TU..ADE TUTORIAL TAK WEH...NICE BLOG SUKE ;)

Encik MT said...

walaupun Encik MT lelaki,akanku berhati-hati....Encik MT kan comey. hahaha

Robot | Sakti said...

aku pom nak berhati-hati gak lah.
keh keh keh



Post Terbaru Jari Minggu Jari Cuti

Ms Nury said...

Tima kasih info ni...

Shino said...

welcome2...feel free to share...

Gayahspears said...

hahah.. info yg menarik~

♥..permysuri_hati..♥ said...

thnks 4 da info..sy kongsikannya di fb sy utk tatapan rakan2 sy ye... :)

Shino said...

welcome2...sila2...hehe...

Zaty Rosli said...

thanks for sharing~...
~huuuuu~ so scary~..
I naik moto agak2 ada tak ea posibility org nak menyelinap nier..~??

Rizuan Ismail said...

ooh..penjenayah skrg makin menjadi2 jahatnya dan genius nye..bahaye

Shino said...

zaty: ade gk 2..tp kn, xkn la x nmpk kt...

Ridzuan: 2 la psl..cm2 cara diorg wt...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...