Thursday, August 26, 2010

Study exercises to avoid sleepiness

1) As a warm up, let's do some TaiChi..

2) Follow like this to ease your
neck & shoulder pain

3) Wa..wa.. aaa

Wednesday, August 25, 2010

Lady Gaga - Alejandro (makna tersirat disebalik lagu)

E-mail yang di hantar kepada saya pagi tadi.

Assalamualaikum .Semoga apa yang nak saya sampaikan harini dapat memberi sedikit manfaat kepada semua khususnya kepada peminat peminat cik Gaga ni .Insya-Allah .Baru-baru ni terdetik nak menyiasat perkembangan baru cik Gaga yang saya sudah tahu tentang dia dan illuminati .Rupanya video untuk lagu Alejandro iaitu lagu baru dia dah release .Banyak kontrevasi tentang video ni .Time nak tengok tu macam ragu-ragu jugak .Yelah vid cik Gaga ni saya sudah sedia maklum banyak unsur-unsur lucah .Tapi oleh sebab nak mengkaji apa yang ada dalam vid dia kali ni jadi saya play jugak vid dia. Jadi seperti yang disangka .Banyak benda yang dapat dilihat dalam video yang membuktikan yang dia memang Illuminati puppet .Ramai lagi artis Hollywood pun sama tapi dia yang paling berpengaruh so far ..

Video yang mencapai lebih dari 20 juta viewer kali ni lebih berani dan mengandungi banyak simbolik .Saya akan cuba explain dari apa yang saya dah dapat di satu web .Rasanya ramai jugak yang dah tahu cik Gaga adalah salah satu artis dibawah naungan illuminati .Bagi mereka yang tak tahu apa itu illuminati boleh lah ke web ni http://mistisfiles.blogspot.com/ and tengok dekat belah kanan cari Jentera Fitnah Al-Masih Ad-Dajjal ..Ada complete explanation tentang Illuminati and Freemason juga .Lepas dah faham boleh teruskan baca apa yang nak saya explain lepas ni ..

Tuesday, August 24, 2010

McDONALD issues



Base on what I found in Halal.gov portal, MCD is Halal and all Muslim still can eat this fast food. If you are not sure about this statement, feel free to find out your self. Here, I provide a link to the Halal.gov portal which say that MCD is Halal.

Monday, August 23, 2010

Zodiac

VIRGO (The One that Waits)
Dominant in relationships. Someone loves them right now. Always wants the last word. Caring. Smart. Loud. Loyal. Easy to talk to. Everything you ever wanted. Easy to please. The one and only. CUTE. 7 years of bad luck if you do not forward.

SCORPIO (The Addict)
EXTREMELY adorable. Intelligent Loves to joke. Very Good sense of humor. Energetic. Predict future.. GREAT kisser. Always get what they want. Attractive. Easy going. Loves being in long relationships. Talkative. Romantic. Caring.. 4 years of bad luck if you do not forward.

Con Job: Hong Leong/Bumiputra Commerce/AmbankGroup/Alliance Bank

Hello to all,

If you receive the email below,
DON'T click on the link and of course,DON'T FILL THE FORM . It's a con job. Your bank account info and password will be sent to the CON people behind this con job.

BEWARE!!!

Definition of Fake and Real friends

FAKE FRIENDS: Never ask for food.
REAL FRIENDS: is the reason you have no food.

FAKE FRIENDS: Call your parents Mr. / Mrs.
REAL FRIENDS: Call your parents DAD/MOM

FAKE FRIENDS: bail you out of jail and tell you what you did was wrong
REAL FRIENDS: Would sit next to you saying 'Dawg ... We screwed up... But that was fun!'

Friday, August 20, 2010

Letter From A Husband Working in UK To His Wife In India

Dear Sunita Darling,


I can't send you my salary this month because the global market crisis has affected my Company's performance, so I am sending 100 kisses. You are my sweetheart, please adjust.

Your loving husband,
JITA SINGH


His wife replied...


Jokes of Sadar Jee


Let's cheer up the day.

Scene 1:

Boss: Where were you born?
Sardar: India ..
Boss: which part?
Sardar: What 'which part'? Whole body was born in India .

Thursday, August 19, 2010

Line effect for flash actionscript 3.0


During browsing the internet, searching for new skill to improve my flash knowledge, I found nice flash effect which is when you move your cursor in the flash area screen, it will leave a line and its effect. It cool and very nice. It use actionscript 3.0 language. The button at the bottom of the flash area which is the listener, will make the effect change colour every time you click it. Try it for your self.

Wednesday, August 18, 2010

Bertuah sungguh dapat suami macam ni.


Lebih kurang tiga minggu yang lepas saya membawa
isteri ke 'Mahkota Medical Centre', dia mengadu
kepada saya kepalanya pening, rasa mual dan badanya
lenguh-lenguh. Saya tanya dia"mengandung kot?" Dia
kata tak ada. Oleh kerana 2-3 hari macam tu saja,saya
bawak dia jumpa doktor dan ternyata.... isteri saya
mengandung dua bulan. Emmm saya dah agak dah.Maka
bermulalah cerita baru dan haluan sejarah masa
depan akan pastinya berubah lagi.


Ramadan datang kembali.




Salam..
Ramadan tahun ni sambut kat klang. Kawan yang bese kejut bangun sahur, da xde. Praktikal di company lain. So, kena bangun sahur sendiri n cri makann sndri. Rindu la plak suasana berpuasa di UMP. Bangun sahur ramai2. Buka puasa ramai2. Tp di klang ni, best gk. Bgn sahur, kompem sndri2. Berbuka puasa je rmai2. Kadang kala 2, ade staff join buka skali. Tak la sunyi sgt. Hehe.

Tuesday, August 17, 2010

New look



Whooow...So long I am not editing my blog...Almost forgot that I have blog...Haha...Starting now, I will start posting and editing my blog...I just use default template from blogger and customize it a little bit...It seems nice to me...I am still working on it...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...